Vinyl Is Back

VINYL IS BACK

 

Το “Vinyl is Back” στήθηκε με στόχο να μην καταγραφεί απλώς ως άλλο ένα παζάρι δίσκων, ούτε να αποτελέσει απλώς ένα εορταστικό event (μόνο). Το Vinyl is Back είναι ένας συνδυασμός Έκθεσης/Φεστιβάλ/Vinyl Bazaar, που σηματοδοτεί την οριστική, αμετάκλητη και συστηματική επιστροφή τού βινυλίου, ενώ παράλληλα αποτελεί μια αποτελεσματική πλατφόρμα συστηματικής καταγραφής όλων των εμπλεκομένων μερών στη διαδικασία της παραγωγής, αναπαραγωγής και πώλησης δίσκων βινυλίου (δισκογραφικές εταιρείες, μηχανήματα αναπαραγωγής και διαχείρισης, καταστήματα πώλησης, ιδιώτες συλλέκτες).

 

Επιπρόσθετα, με την ανάδειξή του σε παράγοντα ενημέρωσης, δημιουργικού διαλόγου, εμπορικών επαφών και συναλλαγών, το Vinyl is Back λειτουργεί ως σημείο αναφοράς (τοπικό και χρονικό), όπου όλοι οι εραστές του βινυλίου μπορούν να συναντώνται μεταξύ τους, αλλά και με τα … αντικείμενα του πόθου τους. Απώτερος στόχος: αξιοποίηση και συστηματική επικοινωνία με ένα δυναμικό κοινό δυνητικών αγοραστών, αλλά και ανάπτυξη της δυναμικής του κλάδου μέσω της «μύησης» των νεότερων γενιών στη «μαγεία» του βινυλίου και του πικάπ.

 

 

 Στο Vinyl is Back παρουσιάζεται όλο το φάσμα της αλυσίδας παραγωγής και αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου, δηλαδή (1).pngΣτο Vinyl is Back παρουσιάζεται όλο το φάσμα της αλυσίδας παραγωγής και αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου, δηλαδή (1).png

 

Μάθετε περισσότερα για το Vinyl is Back, 
στους παρακάτω συνδέσμους:

 

                                                                                             f2.png        i2.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τριών Ιεραρχών 186, 11852 - Άνω Πετράλωνα
τηλ.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy