Δήλωση– Γνωστοποίηση Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ιδιοκτήτης ιστοσελίδας & Χειριστής Δεδομένων

DemandCustomizeMarketingΜον. ΕΠΕ

Λεωφ. Αθηνών 233

Χαϊδάρι 12461

Αθήνα, Ελλάδα

Υπεύθυνος: Αντωνάκος Δημήτριος

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας ιδιοκτήτη: info@demand.com.gr

Ορισμοί:

 

(1)  «προσωπικά δεδομένα» είναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο δεδομένων»)· αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο είναι αυτό που δύναται να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, συγκεκριμένα με την αναφορά σε ένα αναγνωριστικό στοιχείο όπως το όνομα, ο αριθμός ταυτότητας, τα δεδομένα τοποθεσίας, ένα ηλεκτρονικό αναγνωριστικό στοιχείο ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες ειδικά για την φυσική, φυσιολογική, γενετική, νοητική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου·

(2)  «επεξεργασία» είναι οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών η οποία διεξάγεται στα προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα των προσωπικών δεδομένων, με ή χωρίς αυτοματοποιημένα μέσα, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, κατασκευή, αποθήκευση, προσαρμογή ή εναλλαγή, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, γνωστοποίηση μέσω μετάδοσης, διάδοσης ή με άλλον τρόπο καταστάσα διαθέσιμη, ευθυγράμμιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή ·

(3)  «ελεγκτής» είναι οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, πρακτορείο ή άλλο άτομο το οποίο μόνο του ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων·

(4)  «επεξεργαστής» είναι οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, πρακτορείο ή άλλο άτομο το οποίο επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα εκ μέρους του ελεγκτή·

(5)  «χρήστης» είναι το άτομο που χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή το οποίο πρέπει να συμπίπτει ή να είναι εξουσιοδοτημένο από το Υποκείμενο Δεδομένων, στον οποίο τα Προσωπικά Δεδομένα αναφέρονται.

 

Τύποι Δεδομένων που συλλέγονται:

Τα Προσωπικά Δεδομένα που αυτή η Εφαρμογή συλλέγει, μόνη της ή μέσω τρίτων μερών, είναι: Cookies, Δεδομένα Χρήσης, όνομα, επώνυμο, γένος, τηλεφωνικός αριθμός, όνομα εταιρείας, επάγγελμα, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, πεδίο δραστηριότητας, ταυτότητα Χρήστη, ιστοσελίδα, γεωγραφική θέση, διεύθυνση, όνομα χρήστη, κωδικός, αριθμός Φαξ, φωτογραφία, ποικίλοι τύποι Δεδομένων, πρόθεμα, γλώσσα, φωτογραφία προφίλ και χειρισμός Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, YoutubeChannel, Google +.

Όλα τα Δεδομένα που ζητούνται από αυτή την Εφαρμογή είναι υποχρεωτικά και η αποτυχία να παράσχει αυτά τα Δεδομένα μπορεί να καταστήσει αδύνατο για αυτή την Εφαρμογή να παράσχει τις υπηρεσίες της. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτή η Εφαρμογή ειδικότερα δηλώνει ότι κάποια Δεδομένα δεν είναι υποχρεωτικά, οι Χρήστες είναι ελεύθεροι να μην επικοινωνήσουν αυτά τα Δεδομένα χωρίς καθόλου συνέπειες στη διαθεσιμότητα ή στην λειτουργικότητα της υπηρεσίας. Οι χρήστες οι οποίοι είναι αβέβαιοι σχετικά με το ποια Προσωπικά Δεδομένα είναι υποχρεωτικά είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν με τον Ιδιοτήτη. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των Cookies- ή άλλων εργαλείων εντοπισμού- από αυτή την Εφαρμογή ή από τους ιδιοκτήτες των υπηρεσιών τρίτων μερών που χρησιμοποιούνται από αυτή την Εφαρμογή υπηρετεί τον σκοπό του να παράσχει την υπηρεσία που απαιτείται από τον Χρήστη.

Οι Χρήστες είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα τρίτου μέρους τα οποία αποκτώνται, δημοσιεύονται ή μοιράζονται διαμέσου αυτής της Εφαρμογής και να επιβεβαιώνουν ότι έχουν την συναίνεση του τρίτου μέρους για να παράσχουν τα Δεδομένα στον Ιδιοκτήτη.

Παρέχοντας τα Δεδομένα του ο Χρήστης δίνει την συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των Δεδομένων για σκοπούς που περιγράφονται κατωτέρω.

Τρόπος επεξεργασίας των Δεδομένων

Η επεξεργασία Δεδομένων διεξάγεται με ηλεκτρονικά μέσα και άλλα υλικά μέσα (αποθήκευση σε έντυπη μορφή), ακολουθώντας οργανωτικές διαδικασίες και τρόπους αυστηρά σχετιζόμενους με τους ενδεδειγμένους σκοπούς. Επιπροσθέτως με τον  Υπεύθυνο Επεξεργασίας σε ορισμένες περιπτώσεις, τα Δεδομένα μπορεί να είναι προσβάσιμα σε συγκεκριμένους τύπους προσώπων που έιναι υπεύθυνα, που εμπλέκονται με την λειτουργία της ιστοσελίδας (διαχείριση, πωλήσεις, εμπορία, νομικά, σύστημα διαχείρισης) ή με εξωτερικά μέρη (όπως παροχείς υπηρεσιών τρίτου μέρους, μεταφορείς ταχυδρομείου, παροχείς φιλοξενίας, εταιρείες πληροφορικής, πρακτορεία επικοινωνιών) καθορισμένα, αν είναι αναγκαίο, ως Εκτελούντες την Επεξεργασία. Η ενημερωμένη λίστα αυτών των μερών μπορεί να ζητηθεί από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας ανά πάσα στιγμή.

Χρόνος Αποθήκευσης- Δικαίωμα στη λήθη

Τα Δεδομένα φυλάσσονται για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τον Χρήστη, ή δηλώνεται από τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο, και ο Χρήστης μπορεί πάντα να ζητήσει την αφαίρεση ή καταστροφή των δεδομένων που επεξεργάζεται ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

Η χρήση των συλλεγέντων δεδομένων

Τα Δεδομένα που σχετίζονται με τον Χρήστη συλλέγονται για να επιτρέψουν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να παράσχει τις υπηρεσίες του, καθώς επίσης και για τους ακόλουθους σκοπούς: διαφημιστικούς, στατιστικούς, επικοινωνίας με τον χρήστη, αλληλεπίδρασης με εξωτερικά κοινωνικά δίκτυα και πλατφόρμες, έκθεσης περιεχομένου από εξωτερικές πλατφόρμες, αλληλεπιδράσεις βασισμένες στην τοποθεσία, Διαχείρισης επαφών και αποστολής μηνυμάτων, εγγραφής και αυθεντικοποίησης, Στόχευσης από επαναληπτικό μάρκετινγκ και στοχοθετημένη συμπεριφορά και προστασία από ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα Προσωπικά Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για κάθε σκοπό περιγράφονται σε συγκεκριμένες ενότητες αυτού του αρχείου.

Συναίνεση

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας με τα Δεδομένα του, ο Χρήστης εξουσιοδοτεί αυτή την Εφαρμογή να χρησιμοποιεί αυτές τις λεπτομέρειες για να απαντά σε αιτήματα για πληροφορίες, αναφορές ή οποιουδήποτε άλλου είδους αίτημα υποδεικνύεται από την επικεφαλίδα της φόρμας. Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται: πόλη, όνομα εταιρείας, χώρα, διεύθυνση αλληλογραφίας (οδός, αριθμός, τκ) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πεδίο δραστηριότητας, όνομα, φύλο, επώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, επάγγελμα, ταυτότητα Χρήστη και κωδικός ιστοσελίδας. Οι χρήστες των τηλεφωνικών επαφών που παρείχαν τον τηλεφωνικό τους αριθμό μπορεί να έρθουν σε επικοινωνία για εμπορικούς ή προωθητικούς σκοπούς που σχετίζονται με αυτή την Εφαρμογή, καθώς επίσης και για την πραγματοποίηση αιτημάτων υποστήριξης. Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται: όνομα, επώνυμο, φύλο, επάγγελμα, πεδίο δραστηριότητας, πόλη, χώρα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση αλληλογραφίας.

Εγγραφή και Πιστοποίηση

Με την εγγραφή ή την πιστοποίηση, οι Χρήστες επιτρέπουν στην Εφαρμογή να τους ταυτοποιήσει και να τους δώσει πρόσβαση σε ενδεδειγμένες υπηρεσίες. Σε συνάρτηση με το τι περιγράφεται κατωτέρω, τρίτα μέρη δύνανται να παράσχουν εγγραφή ή πιστοποίηση. Στην περίπτωση αυτή, αυτή η Εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε μερικά Δεδομένα, αποθηκευμένα από αυτές τις υπηρεσίες τρίτων μερών, για σκοπούς εγγραφής ή για αναγνωριστικούς σκοπούς.

Ενέργειες αρμόδιων αρχών

Ο Χρήστης δηλώνει ότι γνωρίζει ότι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δύναται να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα κατόπιν αιτήσεως των δημοσίων αρχών.

Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας έχει λάβει όλα τα μέτρα για να προστατεύσει τα συλλεγέντα δεδομένα και να τα διατηρήσει κρυπτογραφημένα. Σε περίπτωση αθέτησης θα υπάρξει άμεση ενημέρωση του χρήστη εντός εβδομήντα δύο ωρών για οποιοδήποτε συμβάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση που αισθανθείτε ότι έχετε προβλήματα ή απορίες ή νιώσετε ανασφαλείς έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την αρμόδια αρχή στην Ελλάδα, την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων .

Αρχεία καταγραφής συστήματος και συντήρηση

Για λειτουργικούς και συντηρητικούς σκοπούς, αυτή η Εφαρμογή και οποιεσδήποτε υπηρεσίες τρίτων μερών μπορεί να συλλέγουν αρχεία που καταγράφουν διάδραση με αυτή την Εφαρμογή (Αρχεία καταγραφής συστήματος) ή να συλλέγουν για τον σκοπό αυτό άλλα Προσωπικά Δεδομένα (όπως Διεύθυνση IP).

Τα δικαιώματα των Χρηστών

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, να ξέρουν εάν τα Προσωπικά τους Δεδομένα έχουν αποθηκευτεί και μπορούν να συμβουλεύσουν τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να πληροφορηθεί για τα περιεχόμενα και την προέλευση, να επαληθεύσει την ακρίβειά τους ή να αιτηθεί να συμπληρωθούν, να σβηστούν, να ακυρωθούν, να αναβαθμιστούν ή να διορθωθούν, ή να μετατραπούν σε ανώνυμη μορφή ή να μπλοκάρει οποιαδήποτε δεδομένα που κρατούνται κατά παράβαση του νόμου, καθώς επίσης και να αντιτάξει την διαχείρισή τους για οποιουσδήποτε και για όλους τους νόμους λόγους. Τα αιτήματα πρέπει να σταλούν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας στις πληροφορίες επαφής που ορίζονται ανωτέρω.

Δεδομένα Χρήσης

Πληροφορίες μπορεί να συλλέγονται αυτόματα από αυτή την Εφαρμογή (ή από υπηρεσίες τρίτων μερών που απασχολούνται σε αυτή την Εφαρμογή), οι οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνουν: τη διεύθυνση IP ή ονόματα τομέα των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από τους Χρήστες που χρησιμοποιούν αυτή την Εφαρμογή, τη διεύθυνση ΕΑΠ (Ενιαίο Αναγνωριστικό Πόρων), το χρόνο του αιτήματος, τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για να υποβληθεί το αίτημα στον διακομιστή, το μέγεθος του αρχείου που εστάλη σε απάντηση, τον αριθμητικό κωδικό που δείχνει την κατάσταση της απάντησης του διακομιστή (επιτυχές αποτέλεσμα, σφάλμα, κλπ), την χώρα προέλευσης, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιήθηκε από τον Χρήστη, τις ποικίλες λεπτομέρειες χρόνου ανά επίσκεψη (π.χ., το χρόνο που ξοδεύτηκε σε κάθε σελίδα στα πλαίσια της Εφαρμογής) και λεπτομέρειες για τη διαδρομή που ακολουθήθηκε στα πλαίσια της Εφαρμογής με ειδική αναφορά στην αλληλουχία των σελίδων που επισκέφθηκε, και άλλες παραμέτρους σχετικά με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής και/το περιβάλλον πληροφορικής του Χρήστη.

Cookies

Μικρά μέρη των δεδομένων αποθηκεύονται στη συσκευή του Χρήστη για λόγους αναφορικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Συμβάλλει στην αποθήκευση πληροφοριών που σχετίζονται με την επίσκεψη των χρηστών όπως η γλώσσα, η διατήρηση του κωδικού και του προφίλ και άλλες ρυθμίσεις. Τα cookies χρησιμοποιούνται για να διατηρούνται οι προτιμήσεις ασφαλούς αναζήτησης και να βελτιωθεί η μνήμη της σελίδας σχετικά με τον εκάστοτε χρήστη, διαφημιστικούς σκοπούς, την καταμέτρηση της επισκεψιμότητας ανά σελίδα, την ευκολότερη εγγραφή στις υπηρεσίες και την προστασία των δεδομένων.

Νομικές πληροφορίες

Ειδοποίηση σε Ευρωπαϊκούς Χρήστες: αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει προετοιμαστεί σε εκπλήρωση των υποχρεώσεων του άρθρου 10 της Οδηγίας του ΕΣ. ν. 95/46/ΕΣ, και υπό τις Διατάξεις της Οδηγίας 2002/58/ΕΣ, όπως αναθεωρήθηκε από την Οδηγία 2009/136/ΕΣ, για το θέμα των Cookies, και του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την ελεύθερη κυκλοφορία τέτοιων δεδομένων, και καταργώντας την Οδηγία 95/46/ΕΣ (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 25/05/2018

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Website Owner & Data Controller

DEMAND Customize Marketing 

233Athinon Ave., 

Haidari 12461  

Athens, Greece

Person in charge:Antonakos Dimitrios

Owner contact email: info@demand.com.gr

Definitions:

(1) ‘personal data’ means any information relating to an identified or identifiable natural person (‘data subject’); an identifiable natural person is one who can be identified, directly or indirectly, in particular by reference to an identifier such as a name, an identification number, location data, an online identifier or to one or more factors specific to the physical, physiological, genetic, mental, economic, cultural or social identity of that natural person;

(2) ‘processing’ means any operation or set of operations which is performed on personal data or on sets of personal data, whether or not by automated means, such as collection, recording, organisation, structuring, storage, adaptation or alteration, retrieval, consultation, use, disclosure by transmission, dissemination or otherwise making available, alignment or combination, restriction, erasure or destruction;

(3) ‘controller’ means the natural or legal person, public authority, agency or other body which, alone or jointly with others, determines the purposes and means of the processing of personal data;

(4)‘processor’ means a natural or legal person, public authority, agency or other body which processes personal data on behalf of the controller;

(5) ‘user’ means the individual using this Application, which must coincide with or be authorized by the Data Subject, to whom the Personal Data refers.

 

Types of Data collected

The Personal Data that this Application collects, by itself or through third parties, there are: Cookies, Usage Data, first name, last name, gender, phone number, company name, profession, country, email address, ZIP/Postal code, city, field of activity, User ID, website, geographic position, address, username, password, fax number, picture, various types of Data, prefix, language, profile picture and Twitter handle.

All Data requested by this Application is mandatory and failure to provide this Data may make it impossible for this Application to provide its services. In cases where this Application specifically states that some Data is not mandatory, Users are free not to communicate this Data without any consequences on the availability or the functioning of the service. Users who are uncertain about which Personal Data is mandatory are welcome to contact the Owner. Any use of Cookies – or of other tracking tools – by this Application or by the owners of third party services used by this Application serves the purpose of providing the service required by the User.

Users are responsible for any third party Personal Data obtained, published or shared through this Application and confirm that they have the third party's consent to provide the Data to the Owner.

By providing their Data the User give its consensus for processing the Data for purposes described below.

Mode of processing the Data

The Data processing is carried out using computers and/or IT enabled tools, following organizational procedures and modes strictly related to the purposes indicated. In addition to the Data Controller, in some cases, the Data may be accessible to certain types of persons in charge, involved with the operation of the site (administration, sales, marketing, legal, system administration) or external parties (such as third party technical service providers, mail carriers, hosting providers, IT companies, communications agencies) appointed, if necessary, as Data Processors by the Owner. The updated list of these parties may be requested from the Data Controller at any time.

Retention time

The Data is kept for the time necessary to provide the service requested by the User, or stated by the purposes outlined in this document, and the User can always request that the Data Controller suspend or remove the data.

The use of the collected Data

The Data concerning the User is collected to allow the Owner to provide its services, as well as for the following purposes: Advertising, Analytics, Contacting the User, Interaction with external social networks and platforms, Displaying content from external platforms, Location-based interactions, Managing contacts and sending messages, Registration and authentication, Remarketing and behavioral targeting and SPAM protection.

The Personal Data used for each purpose is outlined in the specific sections of this document.

Authorisation

 By filling in the contact form with their Data, the User authorizes this Application to use these details to reply to requests for information, quotes or any other kind of request as indicated by the form’s header. Personal Data collected: city, company name, country, email address, field of activity, first name, gender, last name, phone number, profession, User ID, website and ZIP/Postal code. Phone contact (This Application)  Users that provided their phone number might be contacted for commercial or promotional purposes related to this Application, as well as for fulfilling support requests. Personal Data collected: phone number.

Registration and authentication

 By registering or authenticating, Users allow this Application to identify them and give them access to dedicated services. Depending on what is described below, third parties may provide registration and authentication services. In this case, this Application will be able to access some Data, stored by these third party services, for registration or identification purposes.

Legal action

The User declares to be aware that the Data Controller may be required to reveal personal data upon request of public authorities.

Protection of Personal Data

The Controller has taken all the measures to protect the collected data and keep them encrypted. In case of breach you would be informed in 40hours about any event occurred via e-mail.

In case you feel that you have problems or queries or you feel unsafe you have the right to contact the competent authority in Greece, Hellenic Data Protection Authority  

System logs and maintenance

For operation and maintenance purposes, this Application and any third party services may collect files that record interaction with this Application (System logs) or use for this purpose other Personal Data (such as IP Address).

The rights of Users

Users have the right, at any time, to know whether their Personal Data has been stored and can consult the Data Controller to learn about their contents and origin, to verify their accuracy or to ask for them to be supplemented, erased, cancelled, updated or corrected, or for their transformation into anonymous format or to block any data held in violation of the law, as well as to oppose their treatment for any and all legitimate reasons. Requests should be sent to the Data Controller at the contact information set out above.

Usage Data

Information collected automatically from this Application (or third party services employed in this Application), which can include: the IP addresses or domain names of the computers utilized by the Users who use this Application, the URI addresses (Uniform Resource Identifier), the time of the request, the method utilized to submit the request to the server, the size of the file received in response, the numerical code indicating the status of the server's answer (successful outcome, error, etc.), the country of origin, the features of the browser and the operating system utilized by the User, the various time details per visit (e.g., the time spent on each page within the Application) and the details about the path followed within the Application with special reference to the sequence of pages visited, and other parameters about the device operating system and/or the User's IT environment.

Cookies

Small piece of data stored in the User's device for reasons regarding the function of our site. It helps us to remember information about your visit, like language and other settings. We use cookies to remember your safe search preferences, to make adds more relevant to you, to count how many visitors we receive to a page, to help you sign up for our services , to protect your data.

Legal information

Notice to European Users: this privacy statement has been prepared in fulfillment of the obligations under Art. 10 of EC Directive n. 95/46/EC, and under the provisions of Directive 2002/58/EC, as revised by Directive 2009/136/EC, on the subject of Cookies, and the  Regulation (EU) 2016/679 of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation)

UPDATED 25/05/2018

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λεωφ. Αθηνών 233 , 124 61 - Χαϊδάρι
τηλ.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy