Το 100% Hotel Show επιστρέφει στο MEC Παιανίας

Το 100% Hotel Show, το Boutique Εκθεσιακό Concept για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού, επανέρχεται στις 24-26 Ιανουαρίου 2015, στο MEC Παιανίας.

Διαθέτοντας απόλυτη εξειδίκευση, το νέο, καινοτόμο Trade Show του ελληνικού τουρισμού, αποσκοπεί στο να δώσει νέες λύσεις στην αγορά των ξενοδόχων, μέσα από μια προσεκτική επιλογή εταιρειών υψηλής τεχνογνωσίας, με στόχο την πλήρη ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων θα αναδείξουν τρεις καινούριες ενότητες της έκθεσης, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς των επισκεπτών του 100% Hotel Show:

  • Innovation Island
    Στην είσοδο του 2ου 100% Hotel Show, θα στηθεί ένα υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερου σχεδιασμού Installation αφιερωμένο στις σύγχρονες εφαρμοσμένες καινοτομίες του τουρισμού, δίνοντας στους επισκέπτες σημαντική πληροφόρηση για τις νέες τάσεις της αγοράς.
  • Architects Lab
    Δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες του Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, το 100% Hotel Show συγκεντρώνει τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα προτείνουν χρήσιμες σχεδιαστικές λύσεις στους επισκέπτες της διοργάνωσης. Από το Architects Lab δεν θα απουσιάσουν οι νέοι Designers, η δημιουργικότητα και η σύγχρονη οπτική των οποίων συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξη του κλάδου.
  • Branding Street
    Η σημασία του Branding στις πωλήσεις των σύγχρονων ξενοδοχείων είναι πλέον αδιαμφισβήτητη. Το 100% Hotel Show, μέσω της εξειδικευμένης ενότητας του Branding Street, παρουσιάζει τους πλέον ειδικούς στη στρατηγική διαμόρφωση της απομακρυσμένης εικόνας των ξενοδοχείων αλλά και στη διαδικτυακή τους ανάπτυξη.

 Εγγραφείτε τώρα ως Visitors και αποκτήστε πρόσβαση στο Online Meeting Platform του 100% Hotel Show

Κατεβάστε το PDF

CONTACT
Trion Ierarchon 186, Ano Petralona 11852
tel.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy