PUBLICATIONS

100% Hotel Annual Review | Συλλεκτική Ετήσια Έκδοση

fb cover.jpg

 

Το 100% Hotel Annual Review αποτελεί μια συλλεκτική, ετήσια Έκδοση σε μορφή Coffee Table Book, που συνοψίζει, καταγράφει και κωδικοποιεί τα κυριότερα τεκταινόμενα στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Αγορά, για τη χρονιά που πέρασε. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2017, και από την πρώτη στιγμή απέσπασε τα θετικότερα σχόλια Ξενοδόχων, Επαγγελματιών Τουρισμού, Αρχιτεκτόνων, Designers και Διαφημιζομένων Εταιρειών. 

 

 Σχέδιο χωρίς τίτλο.png

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

Σκοπός και στόχος της έκδοσης είναι να αποτελεί μια υψηλής αισθητικής πλατφόρμα συλλογής και αποτύπωσης των επιχειρηματικών δράσεων, σε ό,τι αφορά:

  •  New Projects (Design & Construction/ Renovation)

Παρουσίαση επιλεγμένων ξενοδοχειακών projects Αρχιτεκτονικής Μελέτης και Κατασκευής, που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο έτος.

  •  Industry Statistics & Investments

Ουσιαστικά στατιστικά αποτελέσματα που συντελούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων, όχι μόνο για το τι έγινε, αλλά –κυρίως- για το τι αναμένεται να συμβεί στον χώρο το επόμενο διάστημα. Επενδύσεις που ολοκληρώθηκαν, ή που βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης.

  •  Insights & Trends

Καταγραφή των επιχειρηματικών τάσεων που διαμορφώνουν το τοπίο του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και οι οποίες αναπόφευκτα θα επηρεάσουν την αγορά το προσεχές διάστημα.

  •  Innovation- New Products

Συστηματική καταγραφή νέων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, με κριτήριο αξιολόγησης την καινοτομία.

  • Persons/ Interviews

Παρουσίαση ή/και συνέντευξη προσώπων, που για διάφορους λόγους υπήρξαν επιδραστικοί παράγοντες για τον κλάδο το προηγούμενο διάστημα.

 

ΔΙΑΝΟΜΗ/ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

 

Το 100% Hotel Annual Review διατίθεται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων της Έκθεσης 100% Hotel Show. Επίσης, αποστέλλονται 1.000 επιπλέον τεύχη σε επιλεγμένους αποδέκτες από τις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες:

 

  • Ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5*.
  • Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων (κυρίως της κατηγορίας “boutique hotels”).
  • Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Κατασκευαστικές εταιρείες, που στο portfolio τους περιλαμβάνονται έργα από χώρους ξενοδοχείων ή μαζικής εστίασης.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Το 100% Hotel Annual Review είναι δημιούργημα της ομάδας του 100% Hotel Show, η οποία περιλαμβάνει εξειδικευμένους στον τουρισμό αλλά και το design δημοσιογράφους, αστείρευτα δημιουργικό creative team, έμπειρο και δυναμικό εμπορικό τμήμα, καθώς και εξειδικευμένους σε τουριστικά προϊόντα συνεργάτες.

 Η εταιρεία Demand, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης 100% Hotel Show και εκδότρια του 100% Hotel Annual Review, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την έκδοση και τη στοχευμένη διανομή επαγγελματικών εντύπων (περιοδικών, ετήσιων εκδόσεων κοκ), με χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική και την επιχειρηματική αρτιότητα.

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

 

Vinyl is Back Live Sessions | Συλλεκτική Σειρά Βινυλίου 

 

Τα Vinylis Back Live Sessions είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στο πλαίσιο του Vinyl is Back, προκειμένου να συμβάλουν στην περαιτέρω ενίσχυση του κεντρικού στόχου του θεσμού, που είναι να «σηματοδοτήσει την οριστική, αμετάκλητη και συστηματική επιστροφή του βινυλίου, ως φορμάτ ακρόασης μουσικής».

Πρόκειται για βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς, που είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις τής τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες, ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια τού live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό).

Η σειρά Vinyl is Back Live Sessions ξεκίνησε με το σχήμα που την ενέπνευσε: Το συγκρότημα που έχει βαθιά χαραγμένη τη σφραγίδα του στη ροκ μουσική και στις καρδιές των ανθρώπων, τα Υπόγεια Ρεύματα, έπαιξε live στο 10⁰ Vinyl is Back (19/3/17) και η ηχογράφηση κυκλοφόρησε σε συλλεκτικό βινύλιο (500 κομμάτια) στην έναρξη του 11ου Vinyl is Back στις 6 Οκτωβρίου 2017.

 

Καταγραφή.jpg (1)

 

Ας δούμε τι λένε οι ίδιοι οι συντελεστές του εγχειρήματος, σε κάποια αποσπάσματα από τα σημειώματα του δίσκου:

 

Δημήτρης Αντωνάκος (CEO Demand Fairs & Media)

 Έρχεται που λες σε κάποια στιγμή ο Γιάννης ο Αλεξίου και μου μεταφέρει την ιδέα του Νίκου Γιούσεφ (την οποία μου ολοκληρώνει κατόπιν ο ίδιος ο Νίκος): να δημιουργηθεί, λέει, ο θεσμός των Vinyl is Back Live Sessions. Σε τακτική βάση, να υπάρχει ζωντανή ηχογράφηση μιας συναυλίας «διάρκειας όσο ένας δίσκος βινυλίου» κατά τη διάρκεια του event, και αυτή να γίνεται βινύλιο που θα διατίθεται μόνο στις εκδηλώσεις του Vinyl is Back.

 Ενθουσιάστηκα! Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποδειχθεί το Vinyl is Back συνεπές με τον τίτλο του, από το να συμβάλει ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο στην ολική επαναφορά του βινυλίου; Και ποιος άλλος θα μπορούσε να εγκαινιάσει αυτή τη φιλόδοξη ιδέα, εκτός από εκείνους που την εμπνεύστηκαν;

 

Νίκος Γιούσεφ

[..] Όπως παλιά... Μόνο με μια καλή μίξη λοιπόν και ένα mastering πάνω στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν εκείνη τη στιγμή του live, αποφεύγοντας λούπες, overdubs, tuning και editing. Οι παλιές ηχογραφήσεις γίνονταν εξάλλου σε μπομπίνα και οι δυνατότητες ήταν μόνο αυτές, χωρίς παρεμβολές έξτρα τεχνολογίας. 

 Τα καταφέραμε πιστεύω. Τα όποια σαρδάμ στο τραγούδι και τα όργανα... ο εξαιρετικός ήχος και η σχολαστική παραγωγή σε αυτή τη σειρά, προδίδουν την ειλικρίνεια του πρότζεκτ και σφραγίζουν το ξεκίνημα του νέου αυτού θεσμού, με γνώμονα την επιδίωξη και την εμψύχωση των νέων παραγωγών στο να τολμήσουν σε live ηχογραφήσεις, που χαμηλώνουν το κόστος παραγωγής και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα στουντιακά άλμπουμ της εποχής μας. Οι νέες studio παραγωγές γίνονται με το να γράφει ο παραγωγός κανάλι-κανάλι τον κάθε μουσικό. Αυτό αποκλείει τη μαγεία και το ταξίδι, ακόμη και σε στιγμές που οι νότες και οι συχνότητες αγκαλιάζονται επί σκηνής στη live ηχογράφηση και δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, δύσκολο πολλές φορές να ξαναειπωθεί. Μην ξεχνάμε ότι όλες οι επιτυχίες της παγκόσμιας μουσικής ήταν από live ηχογραφήσεις σε ένα κλαμπ της εποχής ή παίζοντας live στα στούντιο της Motown και του Abbey road. [..]

 

CONTACT
Trion Ierarchon 186, Ano Petralona 11852
tel.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy