Το 100% Hotel Show, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους, επανέρχεται ανανεωμένο το Νοέμβριο!

 
Το Premium Event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, επιστρέφει στις 17 - 20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας

 

Διαθέτοντας ήδη τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, με την τελευταία να μετράει πάνω από 17.000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show επανέρχεται δυναμικότερο από ποτέ στις 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την ξενοδοχειακή εξειδίκευση, προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, καθιστώντας δίκαια το θεσμό σαν τη δυναμικότερα ανερχόμενη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού. 

Η επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και εντυπωσιακή από ποτέ, με κύριο γνώμονά της την παρουσίαση στοχευμένων λύσεων και ιδεών για τους επισκέπτες ξενοδόχους, που θα καλύπτουν απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες τους. Άλλωστε, το 100% Hotel Show αποτελεί τη μοναδική έκθεση που διαθέτει ειδική ομάδα ξενοδοχειακών συμβούλων, οι οποίοι μελετούν τις ανάγκες της αγοράς, προδιαγράφοντας μια υψηλής ποιότητας εκθεσιακή εμπειρία.

Βασικός στόχος της έκθεσης, παραμένει η εξέλιξη του ξενοδοχειακού κλάδου. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν για άλλη μια χρονιά τα Ξενοδοχειακά Workshops, αλλά και ένα αναβαθμισμένο εκθεσιακό μοντέλο, με κύρια κατεύθυνση τη συμβουλευτική των επισκεπτών της έκθεσης, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές συμφωνίες.

Καθώς οι επαγγελματίες τους ξενοδοχειακού κλάδου αποτελούν μια από τις πιο αναβαθμισμένες κατηγορίες επαγγελματιών στην Ελλάδα, το 100% Hotel Show θα εξασφαλίσει μια υψηλής ποιότητας και με premium χαρακτήρα διοργάνωση με έντονο digital χαρακτήρα, όπως επιβάλλεται να έχουν όλες οι σύγχρονες επαγγελματικές εκθέσεις.

 

hj6EJdD4.jpg

 

Τι νέο θα δούμε από τους Εκθέτες του 100% Hotel Show;

eVbjJX0q.jpg

Καθώς οι εκθέτες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, το 100% Hotel Show, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της εκθεσιακής εμπειρίας, προσφέροντας καλύτερες λύσεις στους επισκέπτες αλλά και πιο ουσιαστικές επαφές στους εκθέτες, με μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών. Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση στο ειλικρινές ενδιαφέρον των εταιρειών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, η εξειδικευμένη ομάδα του 100% Hotel Show επιλέγει ένα μείγμα εκθετών που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και τη ζήτηση των ξενοδόχων

 

Αναβαθμισμένοι Εκθέτες

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show προσφέρουν αναβαθμισμένες λύσεις στους επισκέπτες, καθώς το 100% Hotel Show τους:

 

  • Ενημερώνει για τις ανάγκες των σύγχρονων ξενοδόχων σε σχέση με τον τομέα τους, με στόχο την καλύτερη προσέγγιση της αγοράς. 
  • Συμβουλεύει για το σωστό στήσιμο του περιπτέρου τους, έτσι ώστε ο επισκέπτης να αντιλαμβάνεται εύκολα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
  • Δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουν στοχευμένα ραντεβού με επισκέπτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αντίστοιχα προϊόντα ή υπηρεσίες με τις δικές τους.

 

Νέες Εκθεσιακές Ενότητες

Στις ειδικά διαμορφωμένες Εκθεσιακές Ενότητες, ο επισκέπτης-ξενοδόχος μπορεί να βρει, ανά κατηγορία, λύσεις που αφορούν τα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Η ομαδοποίηση ανά κατηγορία βοηθάει στην προσέλευση στοχευμένου κοινού με μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ενώ αναδεικνύει ισάξια όλες τις εκθεσιακές συμμετοχές. 

 

  • Architecture
  • Construction
  • Interior & Exterior Design 
  • Services
  • Operation

 

Special Segments

Με τους τομείς της Τεχνολογίας και της Γαστρονομίας να αποτελούν τα σημαντικότερα σημεία για τη συνολική κερδοφορία ενός ξενοδοχείου, το 100% Hotel Show διαμορφώνει δύο ειδικές ενότητες, που στόχο έχουν να δώσουν απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης. Οι εκθέτες των Special Segments έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα εκπαιδευμένο κοινό, αφού η ίδια η έκθεση ενημερώνει και τονίζει την ανάγκη των ειδικών αυτών ενοτήτων.


 

  • Digital Square
  • Gastronomy Village    

 

Case Studies 

Η πραγματική εφαρμογή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους παρουσίασης. Στο πλαίσιο αυτό, το 100% Hotel Show προχωρά στη δημιουργία ενός καινούριου και καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρείες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν εφαρμοσμένα παραδείγματα στους επισκέπτες της Έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι εταιρείες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης, με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

 

  • Αρχιτεκτονικά Σχέδια       
  • Έτοιμα Δωμάτια       
  • Τεχνοτροπίες    
  • Τεχνολογικές Εφαρμογές    
  • Αυτοματισμοί

 


 Τα Ξενοδοχειακά Workshops, το Design και οι Εντυπωσιακές Κατασκευές, αναδεικνύουν τον Premium χαρακτήρα της Έκθεσης

FioOWMdp.jpg

 

Ξενοδοχειακά Workshops


Τα Ξενοδοχειακά Workshops, αποτελούν ένα από τα κομβικότερα τμήματα της διοργάνωσης, καθώς δεν αποτελούν μόνο πόλο έλξης υψηλά ιστάμενων στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά κατευθύνουν τους επισκέπτες σε λύσεις που παρέχουν οι εκθέτες. Διατηρώντας το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο επιλογής θεμάτων και ομιλητών, τα Hotelier Workshops αναμένονται δυναμικότερα και πιο ενδιαφέροντα από ποτέ.
 


Hotel Design Awards


Τα Hotel Design Awards, προσυπογράφουν τον κεντρικό ρόλο που κατέχει το 100% Hotel Show στην Κατασκευή και την Ανακαίνιση των Ελληνικών ξενοδοχείων. Ο διαγωνισμός, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα από Ελλάδα και Κύπρο και να εμπνεύσει την ξενοδοχειακή αγορά για νέες επενδύσεις. Από φέτος, τα Hotel Design Awards παίρνουν χαρακτήρα εξωστρέφειας, αφού κύριο πλέον στόχο τους αποτελεί η προβολή του Ελληνικού ξενοδοχειακού Design στο εξωτερικό, ως ισχυρό τουριστικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

 

VIP Opening Party


Το VIP Opening Party αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του 100% Hotel Show, αφού, αντικαθιστώντας τις κλασσικές τελετές εγκαινίων, κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα από τα πλέον επιτυχημένα Networking Events του ξενοδοχειακού κλάδου. Το VIP Opening Party διοργανώνεται την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, μετατρέποντας την έκθεση σε ένα Business Networking Event. Οι επιλεγμένοι προσκεκλημένοι από τον ξενοδοχειακό και τον τουριστικό κλάδο, εξασφαλίζουν μοναδικές ευκαιρίες νέων επαφών μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον.
 


Διαγωνισμός Καλύτερου Περιπτέρου


Με την υψηλή αισθητική να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του 100% Hotel Show, και τους Εκθέτες να ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους συμμετοχές, η Έκθεση καθιερώνει πλέον το 'Διαγωνισμό Καλύτερου Περιπτέρου', ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά την πρώτη του εφαρμογή το 2016. Η μαζική συμμετοχή του κοινού αλλά και οι υψηλών προδιαγραφών συμμετοχές των εκθετών, σηματοδοτούν μια νέα εποχή στα ελληνικά εκθεσιακά δεδομένα, ανεβάζοντας τον πήχη των εκθεσιακών διοργανώσεων αλλά και της εμπειρίας του επισκέπτη.

CONTACT
Trion Ierarchon 186, Ano Petralona 11852
tel.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy