100% Hotel Annual Review-Νέα συλλεκτική, ετήσια Έκδοση

Το 100% Hotel Annual Review είναι δημιούργημα της ομάδας του 100% Hotel Show, η οποία περιλαμβάνει εξειδικευμένους στον τουρισμό αλλά και το design δημοσιογράφους, αστείρευτα δημιουργικό creative team, έμπειρο και δυναμικό εμπορικό τμήμα, καθώς και εξειδικευμένους σε τουριστικά προϊόντα συνεργάτες. Η εταιρεία Demand, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης 100% Hotel Show, διαθέτει 17ετή εμπειρία στο σχεδιασμό, την έκδοση και τη στοχευμένη διανομή επαγγελματικών εντύπων (περιοδικών, ετήσιων εκδόσεων κοκ) με χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική και την επιχειρηματική αρτιότητα.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η βασική θεματολογία του 100% Hotel Annual Review οργανώνεται σε πέντε βασικούς άξονες:

 

  • Industry Statistics & Investments Ουσιαστικά στατιστικά αποτελέσματα που συντελούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων, όχι μόνο για το τι έγινε, αλλά –κυρίως- για το τι αναμένεται να συμβεί στον χώρο το επόμενο διάστημα. Επενδύσεις που ολοκληρώθηκαν, ή που βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης.
  • New Projects (Design & Construction/ Renovation) Παρουσίαση επιλεγμένων ξενοδοχειακών projects Αρχιτεκτονικής Μελέτης και Κατασκευής, που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο έτος.
  • Insights & Trends Καταγραφή των επιχειρηματικών τάσεων που διαμορφώνουν το τοπίο του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και οι οποίες αναπόφευκτα θα επηρεάσουν την αγορά το προσεχές διάστημα.
  • Innovation- New Products Συστηματική καταγραφή νέων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων με κριτήριο αξιολόγησης την καινοτομία.
  • Persons/ Interview Παρουσίαση, ή/και συνέντευξη προσώπων που για διάφορους λόγους υπήρξαν επιδραστικοί παράγοντες για τον κλάδο το προηγούμενο διάστημα. 

 

ΔΙΑΝΟΜΗ/ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Το 100% Hotel Annual Review θα διατίθεται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατά τη διάρκεια της επόμενης Έκθεσης 100% Hotel Show. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της Έκθεσης, θα αποσταλούν 1.000 επιπλέον τεύχη, σε επιλεγμένους αποδέκτες από τις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες:

  • Ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5*.
  • Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων (κυρίως της κατηγορίας “boutique hotels”)
  • Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Κατασκευαστικές εταιρείες που στο portfolio τους περιλαμβάνονται έργα από χώρους ξενοδοχείων ή μαζικής εστίασης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PROMO DRAFT

 

Ενημερωθείτε εδώ για το πώς μπορείτε να λάβετε την πρώτη, συλλεκτική έκδοση του 100% Hotel Annual Review 2017

 

100%-Hotel-Annual-Review-pr.jpg

CONTACT
Trion Ierarchon 186, Ano Petralona 11852
tel.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy