Στις 11 Μαΐου ξεκινά η πρώτη “100% Hospitality Online Week” του 100% Hotel Show, με θέμα "Hotels' Next Day"!

banner.jpg

 

To 100% Hotel Show επανέρχεται στις 11 Μαΐου με ένα special online event με επίκεντρο την Επόμενη Ημέρα των Ξενοδοχείων, αναλύοντας τις Καινοτομίες, τις Τάσεις αλλά και την Εκπαίδευση, σε σχέση με τους βασικούς πυλώνες της φιλοξενίας, όπως το Design, το Operation, το Προσωπικό, τις Πωλήσεις και την Αειφορία.

 

100% Hospitality Online Week από το 100% Hotel Show
Θέμα: "Hotels' Next Day"
Ημερομηνίες: 11-15 Μαΐου

  
Φτάνοντας στο διάστημα κατά το οποίο οι αγορές θα -πρέπει να- προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, καθώς η πανδημία του COVID-19 βρίσκεται σε εξέλιξη, τα ξενοδοχεία καλούνται να προγραμματίσουν την επόμενή τους ημέρα και το άνοιγμά τους στη νέα εποχή. Το 100% Hotel Show, καταγράφοντας τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, διοργανώνει την πρώτη 100% Hospitality Online Week στις 11-15 Μαΐου, με στόχο να ανοίξει έναν ώριμο διάλογο για την επόμενη ημέρα και να καταγράψει τις Καινοτομίες, τις Σκέψεις αλλά και τη Γνώση οι οποίες θα δώσουν λύσεις, τόσο στα Ξενοδοχεία όσο και στις Εταιρείες.
 
Με κύριο άξονα τις νέες συνθήκες στις οποίες θα χρειαστεί να εργαστούν τα Ξενοδοχεία λόγω της Πανδημίας, η 100% Hospitality Online Week θα αφιερώσει κάθε ημέρα σε μια θεματική, προσκαλώντας διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου, εταιρείες με καινοτόμες λύσεις, καθώς και τους ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour, ώστε να παρουσιάσουν 15 Live Sessions, γεμάτα σκέψεις, ιδέες και τεχνογνωσία.
 
Η πρώτη 100% Online Hospitality Week διοργανώνεται από την εταιρεία Demand Fairs & Media, ενώ συμμετέχουν ενεργά όλοι οι συνεργάτες του 100% Hotel Show, όπως το Destsetters και ο graphic designer Βασίλης Παπαδάτος, καθώς και η Hotelier Academy που έχει αναλάβει την υποστήριξη της online εκπαίδευσης.

Ποιες θα είναι οι Θεματικές;

  1. Δευτέρα 11 Μαΐου: Αρχιτεκτονική & Design
  2. Τρίτη 12 Μαΐου: Εμπειρία & Στρατηγική
  3. Τετάρτη 13 Μαΐου: Πωλήσεις & Marketing
  4. Πέμπτη 14 Μαΐου: Προσωπικό Ξενοδοχείου
  5. Παρασκευή 15 Μαΐου: Ξενοδοχεία & Sustainability

Δήλωσε συμμετοχή πατώντας εδώ!

Ποιες θα είναι οι χρονικές ζώνες ανά ημέρα;

  1. 11:00 - Hotel Innovation: Παρουσίαση Ξενοδοχειακών Λύσεων Καινοτομίας
  2. 14:00 - Hotels' Next Day: Συζήτηση για την επόμενη ημέρα με Επαγγελματίες του Κλάδου
  3. 17:00 - Τεχνογνωσία: Οι προσαρμοσμένες παρουσιάσεις του 100% Hotel Workshop Tour

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στην 100% Hospitality Week;

  1. Μέσω του ειδικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος 100% Hotel Show Online Training
  2. Μέσω του Facebook
  3. Μέσω της Hotelier Academy

 

Οι Θεματολογίες Αναλυτικά

Αρχιτεκτονική και Design - Δευτέρα 11 Μαΐου

"Αντι-Covid" Υλικά και Τεχνικές στα Ξενοδοχεία | 100% Hospitality Online Week 2020  - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στην Αρχιτεκτονική και το Design στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

 

Ποιο είναι το μέλλον της κατασκευής των ξενοδοχείων μετά την έλευση του Covid-19 | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 - Hotels' Next Day στην Αρχιτεκτονική και το Design των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Δημήτρης Αντωνάκος από το 100% Hotel Show και τη διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media

 

Hotel Spaces | Architecture vs Operation | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για την Αρχιτεκτονική και το Design των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κραουνάκης από τους k-division Architects


Εμπειρία & Στρατηγική - Τρίτη 12 Μαΐου 

Νέες λύσεις για το λειτουργικότερο Operation των Ξενοδοχείων | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στο Operation & τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

 

Πώς αναμένεται να αναδιαμορφωθεί η Στρατηγική των Ξενοδοχείων την επόμενη ημέρα | 100% Hospitality Online Week 2020- Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 - Hotels' Next Day στην Εμπειρία & τη Στρατηγική των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Βίκυ Καραντζαβέλλου από το Travel Daily News

 

Hotel Experience Design | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για την Εμπειρία & τη Στρατηγική των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Ζένιος Ζένιου από το Destsetters

Πωλήσεις και Marketing - Τετάρτη 13 Μαΐου

Ποιες είναι οι βασικές τεχνολογίες online διανομής στα Ξενοδοχεία | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στις Πωλήσεις και το Marketing των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

 

Ποιες θα πρέπει να είναι οι άμεσες κινήσεις δράσης πωλήσεων πριν το άνοιγμα των Ξενοδοχείων | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 - Hotels' Next Day στις Πωλήσεις και το Marketing των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Βίκυ Καραντζαβέλλου από το Travel Daily News

 

New Markets for Greek Hotels | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για τις Πωλήσεις και το Marketing των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Κατερίνα Πετροπούλου από τη Hotelising


Προσωπικό Ξενοδοχείου - Πέμπτη 14 Μαΐου

Ποιοι θα είναι οι νέοι τρόποι εκπαίδευσης προσωπικού Ξενοδοχείου | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation για το Προσωπικό Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

 

Πώς θα προετοιμαστούν τα ξενοδοχεία για το πιθανό τους άνοιγμα το καλοκαίρι του 2020 | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 - Hotels' Next Day για το Προσωπικό Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Hotelier Academy

 

Hotel Staff Development | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για το Προσωπικό Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy

Sustainability & Ξενοδοχεία - Παρασκευή 15 Μαΐου

Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Ξενοδοχεία | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στο Sustainability των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

 

Πώς θα γίνουν τα ξενοδοχεία περισσότερο ECO-Friendly μετά τον COVID-19 | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 - Hotels' Next Day στο Sustainability των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Βίκυ Καραντζαβέλλου από το Travel Daily News

 

Sustainable Hotel Design | 100% Hospitality Online Week 2020 - Δήλωσε Συμμετοχή --->

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour στο Sustainability των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Κιτρινιάρης από τους Kaaf Architects 

 

CONTACT
Trion Ierarchon 186, Ano Petralona 11852
tel.: 211/8008959

210/9408714 - 7
fax: 212/2134125
e-mail: info@demand.com.gr

Privacy Policy